Foreign direct investment and the multinational enterprise in the world economy - Kopalová, Helena
Význam priamych zahraničných investícií a ich úloha vo svetovej ekonomike. Analýza vybraných dopadov PZI a nadnárodných spoločností na ekonomiku hostiteľskej krajiny.