Ekonomické reformy a vývoj ekonomiky obchodu a služieb v podmienkach globalizácie - Horváth, Jozef
Aktuálne otázky a problémy týkajúce sa obchodu a služieb na Slovensku. Riešenie týchto otázok pri integrovaní SR do jednotného európskeho trhu. Ekonomické reformy a ich vplyv na globalizáciu opbchodu a služieb. Hlavné ekonomické výhody vstupu SR do EÚ.