Novelizácia zákona o rozpočtových pravidlách verejnej správy - Konvalinková, Iveta
Zákon č. 584/2005 Z.z., ktorý novelizuje zákon o rozpočtových pravidlách verejnej správy (č. 523/2004 Z.z.). a súvisiace novelizácie zákonov - zákon č. 534/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov a zákon č. 659/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 291/2002 Z.z. o Štátnej pokladnici . Zmeny a doplnenia zákonov.