Štátna podpora rozvoju bývania v roku 2006 - Giller, Pavol
Smerovanie štátnej podpory rozvoja bývania v roku 2006. Hypotekárne úverovanie. Stavebné sporenie. Štátny fond rozvoja bývania. Program záruk. Program rozvoja bývania.