Slovensko - montážna hala Európy - Urdziková, Jana
Slovensko a monáž. Investície do automobilového priemyslu. Realizovaná a plánovaná výroba automobilov v SR. Manažérske systémy v organizácií. Kvalita výrobného procesu.