Financovanie malých a stredných podnikov - Campbell, Jana
Vymedzenie malých a stredných podnikov podľa odporúčania Európskej komisie 2003/361/EC platnej od 1.1. 2005 Možnosti financovania týchto podnikov z bankových úverov, úverových programov, štátnej pomoci a pomoci z fondov EÚ.