Podiel automobilového priemyslu na rozvoji počítačových sietí a ich služieb - Šujanová, Jana
Zásluha automobilového priemyslu na rozvoji a praktickom využívaní počítačových sietí, či už v obchode, v dodávateľských reťazcoch, distribúcií, transfere financií, privátnej komunikácií, cez email alebo video konferenčné služby až po vývoj nových produktov. Prelom vo využívaní počítačových sietí.