Nenápadná zmena v odvodoch - Jaroš, Martin
Zásadná zmena v povinných úrazových odvodoch, ktoré za pracovníkov platia všetci zamestnávatelia, od roku 2007. Diferenciácia odvodových sadzieb. Zamestnávatelia sa rozdelia do desiatich skupín - tzv. nebezpečnostných tried. Možnosť zvyšovania a znižovania odvodov podľa úrazovosti vo firme. Názory na nové odvody. Úvahy o zjednodušení celého systému platieb do Sociálnej poisťovne. Úvahy o úplnom zrušení úrazových odvodov a presun tohto typu poistenia na komerčný sektor.