EU and the Democratic people´s republic of Korea relations - Song, Sunghee
Ekonomické a politické vzťahy medzi EÚ a Severnou Kóreou. Ekonomická situácia Severnej Kórei. Členovia EÚ sú veľkými darcami a pomocníkmi Severnej Kórei v úsilí rehabilitovať ekonomiku, riešiť ekonomickú krízu. V príspevku je analyzovaná podporná činnosť a humanitárna pomoc.