Jak zajistit efektivní oslovení klientů při DM kampani - Máša, Petr
Využitie zákazníckej bázy na predaj produktov. Direct marketingová kampaň na efektívne oslovenie klienta. Kampaň s expertným cielením a s cielením pomocou data miningu. Ako vytvoriť ešte lepšie cielenú kampaň. Rozdiel medzi kvalitou cielenia a kvalitou kampane.