K čemu je dobrá identita značky? - Tohami, Khaled El
Identita značky predstavuje to, čo organizácia chce, aby jej značka znamenala. Plánovací systém identity značky: strategická analýza značky, model identity značky a vzťah so zákazníkom. Esencia značky - jedinečná myšlienka, ktorá popisuje podstatu značky a dôvody jej existencie. Omyly, ktorých sa pri tvorbe identity značky dopúšťame. Osobný vzor identity.