Komunikace v B2B a B2C - Uldrichová, Tamara
Direct marketing predstavuje priamu komunikáciu v segmentoch B2B alebo B2C a ponúka možnosť priameho zacielenia, segmentácie a možnosť jasne merateľných obchodných a marketingových výsledkov. Čím sa od seba líši komunikácia v segmente B2B a B2C. Platnosť lesgislatívy. Využitie komunikačných nástrojov pre aktívne oslovenie. Zľavy, bonusy a darčeky v segmente B2C. Distribúcia v B2B a B2C.