Proaktívne prístupy v logistike - Cabadaj, Ján
Proaktívne prístupy logistiky orientované predovšetkým na podniky dodávajúce výrobky do automobilového priemyslu. Model proaktívnej výrobnej logistiky. Efektívnosť procesov výrobnej logistiky. Princíp interného zákazníka. Nežiaduce účinky synchronizovanej dodávky. Úlohy a príležitosť proaktívnej logistiky.