Determinanty a miery marketingovej úspešnosti v stratégiách konkurencieschopnosti - Lesáková, Dagmar, 1949-
Analýza koncepcie vzťahového marketingu a vplyvu CRM na budovanie lojality zákazníkov. Konkurencieschopnosť a vzťahový marketing. Indikátory interakcie organizácia-zákazník.