Zabezpečenie rodín pri narodení dieťaťa - Macková, Zuzana
Štátne sociálne dávky ako podpora rodinám s nezaopatrenými deťmi, ktorými štát pokrýva náklady na výchovu a výživu malých a nezaopatrených detí. Materská a rodičovská dovolenka. Poskytovanie materského. Rodičovský príspevok a podmienky nároku na tento príspevok. Príspevok pri narodení dieťaťa. Prídavky na deti. Pestúnska starostlivosť. Výkon zárobkovej činnosti a platenie poistného do fondov.