Podmienky nároku na nemocenské dávky, stanovenie ich výšky a tlačivá na ich uplatňovanie - Strýčková, Jolana
Vymedzenie pojmov na účely nemocenských dávok. Povinnosti zamestnávateľa súvisiace s uplatňovaním nároku zamestnancov na nemocenské dávky a vyplácaním náhrady príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti. Praktické príklady. Vzory tlačív na uplatnenie nároku na nemocenské dávky.