Stresové testovanie ako metóda riadenia rizík - Ličák, Marek
Definícia stresového testovania. Postavenie stresového testovania v riadení rizík. Hlavné ciele a základné princípy stresového testovania. Používanie stresového testovania v slovenskom bankovom sektore v roku 2004. Používanie stresového testovania v Nemecku. Pokrytie rizikových kategórií stresovým testovaním v roku 2004.