Financie na výstavbu nájomných bytov
Rozpočet Štátneho fondu rozvoja bývania (ŠFRB) na rok 2006 bol ako súčasť rozpočtu kapitoly Ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja SR schválený vládou a Národnou radou SR v októbri 2005. Návrh na zmenu rozpočtu ŠFRB vláda odsúhlasila 15. marca. Podpora podľa účelu a druhu podpory. Hromadne postavené bytové domy treba formou obnovy zachovať pre ďalšie roky.