Sektorové investovanie - Barri, Ivan
Klasifikácia investičných štýlov. Obsahové vymedzenie Value (hodnotového) prístupu. Growth (rastový) prístup. Klesajúci význam regionálneho investovania. Porovnanie vývoja indexov MSCI. Základné členenie a charakteristika vybraných sektorov.