Nákupný zámer a faktory jeho realizácie - Richterová, Kornélia
Nákupný zámer spotrebiteľa alebo jeho úmysel kúpiť určitý produkt ukazuje spôsob, akým hodlá riešiť svoj problém. Znalosť nákupných zámerov sa využíva na predikciu a je významným informačným inputom. Akademické prieskumy nákupného rozhodovania spotrebiteľov. Aspekty rozhodovania o nákupe ošatenia a obuvi. Ponuka tovaru ako faktor realizácie nákupného zámeru. Spoločenské aspekty realizácie nákupného zámeru.