Aktuálne problémy organizácie agrárneho trhu a trhu s obilninami po vstupe SR do EÚ - Šimo, Dušan
Agrárny trh SR ako súčasť jednotného agrárneho trhu krajín EÚ, kde organizácia trhu sa riadi spoločnými trhovými poriadkami (Common market organization). Spoločná organizácia trhu s plodinami na ornej pôde. Trh s obilninami v SR a EÚ. Komparácia cien vybraných komodít obilnín krajín EÚ. Komparácia cien jačmeňa.