Mongolsko: od velké koalice k vládě "národní solidarity" - Maškarinec, Pavel
Vznik veľkej koalície a prezidentské voľby (obdobie rokov 2004 - 2005). Boj politických strán o väčšinu v parlamente. Demisia ministrov Mongolskej ľudovej revolučnej strany (11.1.2006). Vláda "Národnej solidarity". Možnosti ďalšieho vývoja.