Povodne v Slovenskej republike v rokoch 1996-2005 a ich následky - Abaffy, Dušan
Prehľad a opis povodní na Slovensku po jednotlivých rokoch. Následky povodní za obdobie rokov 1996-2005 - zaplavené územia (ha), škody po povodniach, náklady na záchranné a zabezpečovacie práce.