Kvantitatívne prognostické metódy v doprave - Fraňo, Michal
Kvantitatívne metódy prognózovania, ktoré je možné s úspechom využiť v železničnej doprave. Metóda analógií. Adaptívny algoritmus. Sezónny aditívny a multiplikatívny algoritmus. GMDH algoritmus. Neurónová sieť so spätným šírením chyby. Zjednotenie algoritmov.