EÚ a normy v oblasti železníc - Masár, Róbert
Úloha európskych noriem v oblasti železníc. Inštitúcie, ktoré sú poverené prípravou noriem. Postup tvorby európskych noriem na základe smerníc EÚ v železničnom sektore.