Muž, ktorý vidí ďalej ako iní - Maťovčík, Michal
Vznik počítačovej firmy Apple Computer Co. Filozofia podnikania Steva Jobsa, jedného zo zakladateľov firmy Apple. Zostrojenie nového počítača Macintosh. Konkurencia v podobe firmy Microsoft. Ťažkosti a straty. Odchod S. Jobsa z Applu. Veľkolepý návrat.