Znalostná ekonomika a jej výzvy pre spoločnosť - Šujanová, Jana
Ciele znalostnej ekonomiky podľa Lisabonskej stratégie. Požiadavka prechodu na hi-tech technológie. Univerzity a ekonomický rozvoj spoločnosti. Rozdiely vo financovaní vedy a výskumu.