Slovenský agropotravinársky zahraničný obchod v prvom roku členstva v Európskej únii - Gálik, Jozef
Zhodnotenie vývoja zahraničného obchodu SR s poľnohospodárskymi a potravinárskymi výrobkami za obdobie rok po vstupe SR do EÚ s porovnateľným obdobím roku pred rokom vstupu. Celkový agropotravinársky zahraničný obchod SR. Vývoz a dovoz poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov. Teritoriálna a komoditná štruktúra agrárneho zahraničného obchodu SR. Hlavné poľnohospodárske a potravinárske výrobky slovenského dovozu/vývozu do/z krajín EÚ-25 a do/z tretích krajín.