Teleworking ako nový spôsob organizácie práce - Černá, Ľubica
Televorking ako jedna z netradičných foriem a typov pracovných činností. Obsahové vymedzenie teleworkingu. Príklady typických činností a profesií, ktoré sú vhodné pre telework. Základné predpoklady pre uplatňovanie nových foriem práce. Hlavné bariéry zavádzania flexibilných pracovných foriem do praxe.