Spotrebné dane a oslobodenie od týchto daní - Šubík, Peter
Oslobodenie od dane, daňové zvýhodnenie, vrátenie dane. Oslobodenie od dane podľa smernice č. 92/12/EHS. Oslobodenie od dane podľa štruktúrnych smerníc - oslobodenie od dane z minerálnych olejov, z alkoholu a alkoholických nápojov, z tabaku a tabakových výrobkov. Vrátenie dane. Nákup tovarov podliehajúcich spotrebným daniam oslobodených od dane.