Zdravotné poistenie
Právna úprava. Verejné zdravotné poistenie, prihláška. Práva poistencov. Platenie poistného. Sankcie. Ročné zúčtovanie poistného. Práva a povinnosti poistencov. Prerozdeľovanie poistného.