Ponuka služieb nízkonákladových leteckých spoločností v Európskej únii - Huorková, Alexandra
Fungovanie nízkonákladových leteckých spoločností na princípe minimálnych nákladov. Flexibilná reakcia na požiadavky cestujúcich. Najväčšia výhoda - nízke ceny leteniek. Služby, ktoré tieto spoločnosti ponúkajú. Obmedzený komfort cestovania. Vernostné programy. Spolupráca s cestovnými kanceláriami a poskytovanie charterových letov.