Bezpečnosť elektronickej komunikácie - Cárachová, Magdaléna
Rozvoj modernej kryptografie prispieva k rozšíreniu kryptografických a bezpečnostných služieb a tiež k vzniku infraštruktúry certifikačných autorít. Certifikačná autorita sa stáva základným stavebným prvkom siete dôvery. Používanie elektronického podpisu sa stáva neodmysliteľnou súčasťou digitálnej formy komunikácie. Potreba bezpečnej komunikácie v informačnej spoločnosti. Elektronický podpis. Atribúty bezpečných informácií. Systém PKI - Public key infrastructures. Účastníci PKI systémov.