Zmeny v komunikácii politickej kampane - Labská, Helena
Zmeny a niektoré faktory ovplyvňujúce vývoj komunikácie politickej kampane. Analýza slovenského politického spektra. Všeobecné tendencie historického vývoja volebných kampaní vyspelých demokracií. Niektoré aspekty volieb a volebnej kampane. Faktory zmien v politickej komunikácii.