Franchising ako forma sieťového podnikania v cestovnom ruchu - Petrík, Ivan
Faktory, ktoré ovplyvňovali pomalý vývoj franchisingu na Slovensku. Podstata franchisingu. Funkcia poskytovateľa a prijímateľa vo franchisingovej sieti. Základné znaky franchisingu. Franchisingová zmluva. Financovanie. Výhody a možnosti franchisingu. Nevýhody vyplývajúce z franchisingového systému. Franchisingové podnikanie v cestovnom ruchu na Slovensku.