Integračný proces ako objavovanie spoločných hodnôt - Martinkovičová, Miriam
Spoločné európske hodnoty. Európa je "jednotná vo svojej rozmanitosti" (Návrh zmluvy, 2003, s.11). Vedeckovýskumný projekt orientovaný na euroobčianstvo realizovaný na Ekonomickej fakulte UMB v Banskej Bystrici v rokoch 2003-2005. Výsledky získané riešením projektu.