Analysis of economic risks of hop growing - Kavka, Miroslav
Súčasné obdobie vývoja poľnohospodárskej výroby sa vyznačuje ekonomickou nestabilitou. Podobné problémy majú nielen krajiny strednej Európy. Analýza ekonomických rizík pestovania chmeľu, vychádzajúca zo štatistických údajov v časovom horizonte posledných 15 rokov pestovania Žateckých a hybridných odrôd chmeľu.