PODCASTING: zatím spíše guerillová technika - Frey, Petr
Nový trend v marketingovej komunikácii. Podcasting - využívanie internetu na nezávislé rozhlasové vysielanie. Využívanie podcastingu známymi spoločnosťami. Nový fenomén - nanocasting.