Není symbol jako symbol - Štajer, Libor
Významné symboly v reklame, zákonom chránené pojmy a finančné údaje v reklame. Zákony, ktoré regulujú používanie symbolov v reklame. Olympijské symboly. Ďalšie pojmy a symboly. Finančný údaj v reklame. Štátne symboly.