Správa o doterajšej realiozácii fiškálnej decentralizácie a predpokladanom vývoji v ďalšom období
Realizácia fiškálnej decentralizácie (od 1. 1. 2005) a jej ciele. Daňové príjmy územnej samosprávy za rok 2005. Návrhy na legislatívne úpravy fiškálnej decentralizácie. Ďalšie otvorené problémy súvisiace s fiškálnou decentralizáciou - obce, vyššie územné celky.