Pocity z EÚ sú zmiešané
Štúdia GfK o očakávaniach obyvateľov (v percentách) nových členských štátov Európskej únie. Počet vzdelávacích a pracovných príležitostí. Životná úroveň a zdravotná starostlivosť. Trendy v cenách. Korupcia a strach zo straty identity. Jasný výhľad do budúcnosti. Stručne o štúdii.