Vývojové změny v projevech otevřenosti malých ekonomik (aplikace Kuznets-Woytinského postupu) - Zlý, Bohumír
Vymedzenie kritéria rozhraničujúceho malé a stredné štáty. Otvorenosť malých ekonomík. Kuznetzov a Woytinského metodický postup pri zisťovaní vývojových zmien v miere otvorenosti malých ekonomík v komparácii s veľkými ekonomikami.