Zmluva medzi Slovenskou republikou a Chorvátskou republikou o sociálnom zabezpečení
Zmluva podpísaná medzi Slovenskom a Chorvátskom, ktorá sa vzťahuje na právne predpisy o nemocenskom poistení, o zdravotnej starostlivosti, o dôchodkovom zabezpečení, o zamestnanosti, o prídavkoch na deti v Slovenskej republike a v Chorvátskej republike o zdravotnom poistení, o dôchodkovom a invalidnom poistení, o podpore v nezamestnanosti a o prídavkoch na deti. Správna dohoda o vykonávaní Zmluvy medzi SR a Chorvátskou republikou o sociálnom zabezpečení.