Hospodářské závazky v islámském právu - Meese, Alexander
Úloha, význam a váha islamského práva Vymedzenie pojmu šaría. Typy zmlúv v islamskom práve. Neoprávnené obohacovanie. Obchodná spoločnosť. Depozit. Dar.