Rozdelenie výsledku hospodárenia vo firmách SR 2003 početnosti podľa dosiahnutých hodnôt vybraných ukazovateľov - Chajdiak, Jozef
Určenie početností výskytu analyzovaných hodnôt je jednou z dôležitých úloh štatistickej analýzy. Analýza rozdelenia hodnôt ukazovateľa Výsledok hospodárenia. Tento ukazovateľ predstavuje jeden z dôležitých ukazovateľov typov Produkcie firmy.