Cestovný ruch na Slovensku počas II. svetovej vojny a v prvých rokoch jej skončení - Piteková, Jana
Objektívny pohľad na vývoj cestovného ruchu na Slovensku počas II.svetovej vojny a v prvých rokoch po jej skončení, resp. po nastolenie komunistického režimu vo februári 1948. Stručná charakteristika vývoja cestovného ruchu v období Československej republiky v rokoch 1918-1938 a politickej situácie na Slovensku počas II.svetovej vojny a v prvých rokoch po jej skončení. Zákon o cestovnom ruchu a jeho uplatňovanie v praxi. Organizácia a propagácia cestovného ruchu na Slovensku v rokoch 1939-1945.