Znižovanie rizík pri informatizácii vo vzdelávaní - Chudá, Daniela
Bezpečnosť v e-learningu. Pri zavedení metodiky pri tvorbe a využívaní systému je potrebné mať model bezpečnosti, ktorý jednoznačne definuje riziká v systéme ako aj ich elimináciu a to návrh ochranných opatrení. Pre tieto potreby bol vyvinutý analyticko-štatistický model bezpečnosti. Overenie modelu v e-learningu.