Niektoré aspekty využívania videokonferencií na Ekonomickej univerzite - Bratislava - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza a niektoré poznatky z využívania videokonferencií vo vzdelávacom procese Ekonomickej univerzity v Bratislave. Príspevok je zameraný na dva problémy: možnosti využitia videkonferencií vo vzdelávaní - technické a organizačné aspekty - niektoré úskalia a odlišnosti pri vyučovaní pomocou videokonferencií - metodické a didaktické aspekty.