Aktuálne trendy v e-learningu v Európe a v SR - Ondrejková, Anna
Zdôraznenie veľkého významu telekomunikačných technológií (IKT) pre vzdelávanie. Rozširovanie nových trendov vo vzdelávaní na slovenských univerzitách a v oblasti celoživotného vzdelávania. Požiadavky na vzdelávanie. Charakteristika elektronického vzdelávania. Technické nástroje e-learningu. Trendy v e-learningu v Európskej únii v SR.