Nové nástroje personálního marketingu - Pešková, Lenka
Koncepcia personálneho marketingu. Formovanie pracovných síl - staffing. Inzercia ako vizitka firmy. Spolupráca so školami: dni kariéry, sponzoring študentov, ponuka brigád. Budovanie imidžu firmy na firemných akciách. Možnosť ďalšieho vzdelávania.